Sunday, September 8, 2024
Home » ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές. Έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλάζι

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές. Έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλάζι

0 comments

Βροχερό το σκηνικό του καιρού – Έντονη χαλαζοπτωση σε διάφορες περιοχές

Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου ανήμερα της Δευτέρας του Πάσχα με έντονες βροχοπτώσεις αλλά και καταιγίδες.

Όπως θα δείτε σε βίντεο που δημοσιεύουν πολίτες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνεται και χαλαζόπτωση.

Βίντεο από καιρόφιλους Κύπρου

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, νοτίως του Τροόδους και πιθανόν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More