Tuesday, September 17, 2024
Home » ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΡΙΤΑ)…. ΜΕ 30-35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΡΙΤΑ)…. ΜΕ 30-35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

0 comments
 
”Αυτή η χρονιά δέν κύλησε όπως την περιμέναμε ήταν αποτυχεμένη με πολλά προβλήματα που με το τέλος του Πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αρκετά γιατί όπως ειπα  ήταν πάρα πολλά.” ήταν ο πρόλογος στίς δηλώσεις του Προέδρου του ΑΚΡΙΤΑ Βασίλη Θεοδώρου στήν εκπομπή του FAROS TV..ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

 

ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ;
 
Αν βρισκόμασταν στο Α ΓΚΡΟΥΠ..
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ;

 

Τό ζητούμενο είναι να πάρουμε 2 Τρίποντα στα επόμενα 2 εντός έδρας παιγνίδια μας που θα είναι δύο Τελικοι με ΠΑΕΕΚ και ΕΡΜΗ ούτως ώστε να ανασάνουμε Βαθμολογικά και κατά μεγάλο ποσοστό να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας Γιά να σιγουρευτούμε ότι θα κρατηθούμε στη Κατηγορία  θα πρέπει να μαζέψουμε 33-35 βαθμούς τώρα έχουμε 26 πέντε αγωνιστικές πρίν το τέελος του Πρωταθλήματος.

 

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ

 

Στούς εντός έδρας αγώνες μας οι Φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερο κόσμο από εμάς. Ο κόσμος έχει απομακρυνθή από την ομάδα είναι κατι που με λύπη το βλέπω και εγώ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;
 
Ο καθένας έχει τα δικά του μικρά η μεγάλα παράπονα . Εγώ δέν λειτουργώ με αυτό τον τρόπο . Κάπιοι άλλοι θέτουν τις δικές τους Προτεραιότητες, κάπιοι βλέπουν τον ΑΚΡΙΤΑ  κάτι ξένο με την Χλώρακα σύμφωνα με λέξεις που χρησιμοποιά ο κόσμος ενώ άλλοι αρέσκονται μόνο να κάνουν Κριτική.

 

ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ  ΜΕΓΑΠΙΒΟΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ;
 
Εχουν γίνη έργα 300.000 ευρώ από το κοινοτικό Συμβούλιο. Μέ την νέα Αγωνιστική περίοδο θα λειτουργήση η ανακατασκευασμένη Βόρεια κερκιδα του Γηπέδου με Κυλικείο, Τουαλέττες ότι γενικά ζητήθηκε για να εγκριθεί πρός χρήση και Αποδυτήρια στήν Κεντρική κερκίδα  Κάναμε μεγαλεπίβολα σχέδια και το κάστος είχε εκτιναχθεί. Τό κονδύλι ήταν 1.600.000 και καταλήξαμε σε 5-6 εκατ Πρός το παρών δεν τίθεται θέμα για κάτι περισσότερο. Πέρσι μέσα σε κλίμα ευφορείας ειπώθηκαν κάποια πράγματα λόγω της καλής πορείας της ομάδας και εν συνεχεία της Ανόδου στην Α Κατηγορία όμως τελικά πρυτάνευσε η φωνή της Λογικής Σέ ένα μήνα το Γήπεδο θα παραδοθεί έτοιμο

 

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More