Home » ΑΥΤΗ … ΗΤΑΝ ΠΑΦΟΣ ΜΕ .. ΠΑΘΟΣ!!!!

ΑΥΤΗ … ΗΤΑΝ ΠΑΦΟΣ ΜΕ .. ΠΑΘΟΣ!!!!

0 comment
 
Κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η ΠΑΦΟΣ κέρδισε το Σαββατόβραδο στο ΣΤ,. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ τον ΑΡΗ με 1-0. Ήταν μια Πανάξια και Τεράστια Νίκη που την αφήνει σε τροχιά Διεκδίκησης Ευρωπαϊκού εισιτηρίου με 56 βαθμούς και στο -2 από τη 4η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο εν λόγω παιγνίδι η ομάδα της ΠΑΦΟΥ απέδειξε ότι μπορεί για πολύ περισσότερα. Αυτή την ΠΑΦΟ θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της ομάδας και όχι να άδικη τον εαυτό της με την αστάθεια στην απόδοσή της. Με τέτοια απόδοση είναι ασταμάτητη και οι φίλοι της θέλουν να πιστεύουν ότι άρχισε να  βρίσκει τον δρόμο της έστω και τώρα που μπήκε στην Τελική ευθεία τόσο για Ευρωπαϊκό εισιτήριο όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
   Ήταν η 2η Διαδοχική Νίκη στο Πρωτάθλημα μετά το 3-2 επί της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εκτός έδρας και η 2η Νίκη πάνω στον ΑΡΗ τη φετινή περίοδο που από το 2009 έχει να κερδίσει την ΠΑΦΟ στην έδρα της. Με τη Νίκη της αυτή η ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ έφραξε τον δρόμο προς την κορυφή του ΑΡΗ αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ήττα του ΑΠΟΕΛ και να ισοβαθμήσουν στους 63 βαθμούς.Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν εδικαιούτο βαθμοσυλλογής ο ΑΡΗΣ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με μια τελική προσπάθεια στο στόχο.
Δίκαιη πέρα για πέρα η Νίκη της ΠΑΦΟΥ που ήταν πιο επικίνδυνη αλλά και απαιτητική. Το γκολ της Νίκης πέτυχε με πέναλτι στο 82΄ο ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ενώ είχε και δοκάρι στο 44΄
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ   ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΘΗΚΕ ΕΞΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ” ΓΑΛΑΖΙΩΝ ” ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ.
 
Εικόνα : sportime.sigmalive.com
           ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise