Home » Αρχίζει η εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία

Αρχίζει η εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία

0 comment

Αρχίζει η εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία

Για την πορεία των διαδικασιών σε σχέση με την εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία, δεδομένου ότι η θερμοκρασία αγγίζει ήδη τους 37 βαθμούς κελσίου, μίλησε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η Υπουργός γνωστοποίησε ότι η εγκατάσταση κλιματιστικών στα πρώτα 50 σχολεία – 10 ανά επαρχία – θα αρχίσει εντός των επόμενων εβδομάδων.

Σημείωσε ότι το λογιστήριο του κράτους ανέλαβε να κάνει μια γενική συμφωνία – πλαίσιο με τις προσφορές «για να μην υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια ότι επιλέγουμε μια συγκεκριμένη εταιρεία».

Άρα, πρόσθεσε, «υπάρχει μια ανοιχτή διαδικασία η οποία ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του Μάη. Από εκεί και πέρα αυτή η συμφωνία θα είναι ανοιχτή για πέντε περίπου χρόνια, συνεπώς δεν θα χρειαστεί να ξανά κάνουμε προσφορές. Θα μπορούν να επιλέγουν οι εφορείες από τον κατάλογο των εταιρειών για να γίνεται η εγκατάσταση».

Η κ. Μιχαηλίδου υπενθύμισε ότι με βάση το πλάνο του Υπουργείου, σε μια τριετία θα εγκατασταθούν κλιματιστικά σε όλα σχεδόν τα σχολεία, εκτός σε ορισμένα που βρίσκονται στις ορεινές περιοχές.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More