Monday, September 9, 2024
Home »  ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ 1-1 ΕΜΕΙΝΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

 ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ 1-1 ΕΜΕΙΝΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

0 comments

Μέ στόχο την Νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, πήγε στην Λεμεσό η ομάδα της ΠΑΦΟΥ που όμως δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο και έτσι η βαθμολογική διαφορά που την χωρίζει από τον προπορευόμενο ΑΡΗ παρέμεινε. Είχε καλή απόδοση, όμως τι να το κάνεις όταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελειώνουν.

Αν και ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε στο σκόρ, εντούτοις η αντίδραση ήταν άμεση και αποτελεσματική από τους “ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ” που ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Και ενώ φυσιολογικά έπρεπε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ΚΑΡΣΕΔΟ και να πάρουν τα πάνω τους, αυτό δεν φάνηκε, αλλά φάνηκε μια κούραση, ιδίως στο Β’ Ημίχρονο. Παίκτες πρωτοκλασάτοι που μπορούσαν να πάρουν την ομάδα πάνω τους σε ένα τόσο καθοριστικό αγώνα δεν το μπόρεσαν, αφού φάνηκε ξεκάθαρα ότι χρειάζονται ξεκούραση μετά από τόσους αγώνες που έδωσαν. Για άλλη μια φορά η επιθετική αφλογιστία συνεχίστηκε και… στοίχισε!

Οι ελπίδες βέβαια υπάρχουν και θα τις κυνηγήσουν οι “ΓΑΛΑΖΙΟΙ”, έστω και αν είναι λίγες, μέσω Πρωταθλήματος. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η ισοπαλία δεν βοηθά καμμιά ομάδα, αφού έσβησε και τις μαθηματικές ελπίδες των 2 ομάδων για την 3η θέση.

Για την ομάδα της ΠΑΦΟΥ το εισιτήριο για Ευρώπη περνά μέσω ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, για έξοδο στην Ευρώπη μέσω Πρωταθλήματος, θα πρέπει η ΠΑΦΟΣ την επόμενη, τελευταία αγωνιστική, να κερδίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο ΑΡΗΣ να χάσει. Ενώ με Νίκη στον Τελικό… φεύγει για ΕΥΡΩΠΗ!!!

Εικόνα : balla.com.cy

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More