Home » ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ  ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ  ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

0 comment
 
Το κρισιμότερο αλλά και σημαντικότερο παιγνίδι ,μέχρι το επόμενο της , δίνη την Κυριακή η ΠΑΦΟΣ στη Λεμεσό με τον ΑΡΗ που είναι μπροστά’α της στη Βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της ΠΑΦΟΥ που είναι στη 5η και μη Προνομιούχο θέση ενώ ο ΑΡΗΣ στη 4η που είναι Προνομιούχος. Μένουν 2 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του Μαραθωνίου και η ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ με 2 Νίκες θα είναι του χρόνου στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις ασχέτως με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων Με Νίκη στο παιγνίδι με τον ΑΡΗ ανεβαίνει στην 4η θέση και είναι σε θέση οδηγού για την εξασφάλιση Ευρωπαϊκού  Εισιτηρίου.
  Βέβαια για την ώρα το μυαλό και η προσπάθεια όλων στο ΓΑΛΑΖΙΟ στρατόπεδο μπορεί να  επικεντρώνεται στο Κυριακάτικο παιγνίδι στη Λεμεσό με τον ΑΡΗ όμως είναι και το Κύπελλο προσεχώς που είναι ο Μεγάλος Στόχος για την ομάδα της ΠΑΦΟΥ οπότε στα εναπομείναντα 270 Αγωνιστικά λεπτά στους 3 δηλαδή αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα της ΠΑΦΟΥ μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου ( 2 στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο ) με 2 Νίκες θα γράψει την πιο χρυσή μέχρι τώρα σελίδα της σύντομης Ιστορίας της εξασφαλίζοντας σίγουρα για πρώτη φορά έξοδο στην Ευρώπη και γιατί όχι και το Κύπελλο.
Εκτός αποστολής και πάλι οι  ΙΚΟΚΟ και ΜΕΛΟΥΣΟ
                                                                                            ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More