Home » Απόπειρα φόνου αστυνομικού: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 40χρονος

Απόπειρα φόνου αστυνομικού: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 40χρονος

0 comment

Απόπειρα φόνου αστυνομικού: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 40χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον του 40χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης κακόβουλης βλάβης.

Η υπόθεση διαπράχθηκε το απόγευμα της 22 ας Ιουνίου 2024, στη Λευκωσία. Γύρω στις 4.30μ.μ. στην οδό Ουζουνιάν, ο 40χρονος φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητό του, εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος επέβαινε σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Το χρονικό

Τα υπό διερεύνηση γεγονότα σημειώθηκαν γύρω στις 16:30 του Σαββάτου. Μέλος της Αστυνομίας, ενώ οδηγούσε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, στην οδό Ουζουνιάν, εντόπισε εντός οχήματος, που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, τον 40χρονο, εναντίον του οποίου διερευνώνται διάφορες υποθέσεις.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον 40χρονο, να παραμείνει στο ίδιο σημείο για έλεγχο και προχώρησε με την μοτοσικλέτα προς το μέρος του. Ωστόσο, ο 40χρονος φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητό και να το οδήγησε εναντίον του αστυνομικού. Το όχημα του 40χρονου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί, ενώο ύποπτος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε άλλα τρία οχήματα, προκαλώντας ελαφρές ζημιές.

Ο 40χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε δρόμο της Λακατάμιας από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκεέφερε μώλωπες στην κοιλιακή χώρα.

Όπως πληροφορείται το philenews ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για αρκετές υποθέσεις την Αστυνομία.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More