Tuesday, September 17, 2024
Home » Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη καταδικασθέντας σε 17ετη φυλάκιση

Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη καταδικασθέντας σε 17ετη φυλάκιση

0 comments

Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη καταδικασθέντας σε 17ετη φυλάκιση

Καταδικασθέντας σε πολυετή φυλάκιση έχει συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της απόπειρας φόνου του Δημήτρη Ανδρονίκου («Δημητρούι») που σημειώθηκε στις 23/4 στον δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης.

Πρόκειται για πρόσωπο αραβικής καταγωγής, το οποίο είχε καταδικαστεί σε 17ετη φυλάκιση τον Σεπτέμβριο του 2021για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου (26/11/2018).

Χθες, όπως έγραψε το philenews,τέθηκε υπό σύλληψη και πρόσωπο ρουμανικής καταγωγής, για το οποίο οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, πιστεύουν ότι συνδέεται με τη μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα της προπερασμένης Τρίτης.

Να σημειωθεί ότι οι δυο προαναφερθέντες μαζί με τα άλλα επτά πρόσωπα που τελούν υπό προσωποκράτηση από την Κυριακή 28/4 θα εμφανιστούν σε λίγο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Το τελευταίο θα αποφασίσει κατά πόσον θα εγκρίνει το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των εννέα υπόπτων.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More