Home » Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη κρατούμενος των Φυλακών  – Με νέα στοιχεία στο Δικαστήριο το ΤΑΕ

Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη κρατούμενος των Φυλακών  – Με νέα στοιχεία στο Δικαστήριο το ΤΑΕ

0 comment

Απόπειρα φόνου Ανθούπολης: Συνελήφθη κρατούμενος των Φυλακών – Με νέα στοιχεία στο Δικαστήριο το ΤΑΕ

Πρόσωπο αραβικής καταγωγής που κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα για την υπόθεση απόπειρας φόνου του 34χρονικου Δημήτρη Ανδρονίκου.

Μαζί με τους άλλους εννέα που είχαν συλληφθεί, θα προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου το ΤΑΕ Λευκωσίας θα αιτηθεί να εκδοθεί διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης για όλους τους υπόπτους.

Οι προηγούμενες δυο διαδικασίες ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρες, καθώς συνοδεύτηκαν από ενστάσεις των δικηγόρων των υπόπτων επί διάφορων ζητημάτων. Υπό αυτά τα δεδομένα και με βάση το γεγονός ότι το ΤΑΕ Λευκωσίας θεωρείται βέβαιο ότι θα παρουσιάσει νέα δεδομένα για το ανακριτικό του έργο, η διαδικασία αναμένεται με ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι χθες απορρίφθηκαν οι εφέσεις των τριών εκ των εννέα υπόπτων που τελούσαν υπό κράτηση τις προηγούμενες ημέρες. Το τριμελές Εφετείο εξετάζοντας τους λόγους έφεσης των δικηγόρων των υπόπτων (1ος, 2ος και 9ος) τους απέρριψε. Εκδόθηκαν δυο ξεχωριστές αποφάσεις, μια για τους πρώτους δυο υπόπτους και μια για τον 9ο.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More