Thursday, August 1, 2024
Home » ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ 1-1   … ΚΑΙ Η ΠΑΦΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ 1-1   … ΚΑΙ Η ΠΑΦΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!

0 comment
 
Ιστορική Πρόκριση  στο Τελικό του Κυπέλλου Κύπρου πήρε χθες βράδυ μέσα στο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ η ομάδα της ΠΑΦΟΥ μετά το 1-1 με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και σε συνάρτηση με το 2-1 που κέρδισε στην ΠΑΦΟ εξασφάλισε για πρώτη φορά στην Ιστορία της τη συμμετοχή της σε Τελικό Κυπέλλου. Ούτε οι εντέχνως διαδόσεις και τα γραφόμενα περί Κολάσεως ούτε οι χιλιάδες των οπαδών της Γηπεδούχου στάθηκαν εμπόδιο η φόβητρο στους ”ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ΄΄ της ΠΑΦΟΥ που μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1 – 0 στο 66 όμως στο 90+4  ο ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ έστειλε ένα κεραυνό λίγο πιο κάτω από το κέντρο του Γηπέδου και έγραψε το 1-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ και τους Παφίτες στους …7 ΟΥΡΑΝΟΥΣ !!!
  Τι και αν δεν έκανε το σπουδαίο παιγνίδι η  ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΡΆΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΑΦΟΣ τι και αν είχε άγονη υπεροχή χωρίς να είναι επιθετικά απειλητική έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα στην πρώτη εντός εστίας τελική Προσπάθεια η ΠΑΦΟΣ πήρε την Πρόκριση αυτός ήταν ο στόχος. και αυτό θα γράψει η Ιστορία.
 Εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας της ΠΑΦΟΥ περίμεναν την αποστολή να γυρίσει από τη Λεμεσό στο χώρο στάθμευσης του ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ όπου έστησαν τρελό Πανηγύρι αποθεώνοντας παίκτες και τεχνική ηγεσία και ζητώντας την κατάκτηση του κυπέλλου.
Εικόνα : ant1live.com
                                                       ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More