Home » ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ 1-0. ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ …. ΚΑΡΣΕΔΟ !!!

ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ 1-0. ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ …. ΚΑΡΣΕΔΟ !!!

0 comment

 

 

Την 2η συνεχόμενη ήττα  στην Β Φάση στο Πρωταθλήματος δέχθηκε χθες η ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ στο  ΓΣΠ με 1-0 από το ΑΠΟΕΛ και πλέον βγήκε εκτός στόχου Πρωταθλήματος αφού έμεινε στο – 13 βαθμούς από την Κορυφή και κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης μέσω Πρωταθλήματος αφού κόλλησε στους 50 βαθμούς και για την ώρα είναι στην 5η θέση όμως αν κερδίσει απόψε την ΟΜΟΝΟΙΑ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα πάει ουραγός (6η) στον Α Όμιλο.
  Με ένα γρήγορο γκολ στο 8΄ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο σκορ από αδράνεια και κάκιστη ανασταλτική Λειτουργία της ομάδας του ΚΑΡΣΕΔΟ. Ο σκόρερ πήρε την μπάλα από το κέντρο του Γηπέδου πέρασε όσους βρήκε στο διάβα του και με σχετική ευκολία σκόραρε. Τέτοια λάθη δεν γίνονται ούτε … σε παιδικές αλάνες!!.Είναι απορίας  άξιον πώς αντέδρασαν οι αμυνόμενοι στη φάση αυτή που μπορούσαν κάλλιστα με ένα φάουλ να σταματήσουν τον ΕΝΤΟΝΓΚΑΛΑ όμως αδράνησαν …”εγκληματικά”
   Και σε αυτό το παιγνίδι ίδια γεύση σε σχέση με την απόδοση των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” που κυμάνθηκε στην μετριότητα αφού η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας που ακόμη δε μπόρεσαν να λύσουν τα προβλήματα που την Ταλανίζουν εδώ και μήνες. Ήταν η 3η σερί ήττα από το ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε η ΠΑΦΟΣ στη φετινή Αγωνιστική περίοδο και για άλλη μια φορά δεν μπόρεσαν οι ”ΓΑΛΑΖΙΟΙ” να βγάλουν αντίδραση
 Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.. 
Εικόνα : ant1live.com
 
 
                                                  ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise