Friday, September 20, 2024
Home » Απανωτοί εμπρησμοί πίσω από φωτιά στην Αραδίππου – Εντοπίστηκαν έξι εστίες, ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Απανωτοί εμπρησμοί πίσω από φωτιά στην Αραδίππου – Εντοπίστηκαν έξι εστίες, ανακρίνεται ένα πρόσωπο

0 comments

Απανωτοί εμπρησμοί πίσω από φωτιά στην Αραδίππου – Εντοπίστηκαν έξι εστίες, ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε απανωτές κακόβουλες ενέργειες οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά της 9 το πρωί της Τρίτης σε περιοχή εντός των ορίων του Δήμου Αραδίππου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews τα μέλη του Τμήματος Δασών που έσπευσαν επί τόπου για τηνκατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν έξι ταυτόχρονες εστίες φωτιάς, που μαινόταν σε μπάλες σανού και ένα υποστατικό. Από την πυρκαγιά καταγράφηκαν ζημιές στο υποστατικό ενώ καήκαν και 60 μεγάλες μπάλες σανού. Για την υπόθεση ανακρίνεται νεαρός, ο οποίος συνελήφθη επειδή εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία, μεταξύ άλλων για διαρρήξεις και κλοπές καθώς και για βία στην οικογένεια. Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του και για τους εμπρησμούς στην Αραδίππου, κοντά στην περιοχή Παναγιά των Αμπελιών.

Σημειώνεται πως για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 7 άτομα με 3 πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More