Tuesday, September 17, 2024
Home » Απαντάει σε ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ με «φόντο» τη Μονή Αββακούμ: Επικοινωνιακή εκμετάλλευση ακόμη ενός ζητήματος

Απαντάει σε ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ με «φόντο» τη Μονή Αββακούμ: Επικοινωνιακή εκμετάλλευση ακόμη ενός ζητήματος

0 comments

Απαντάει σε ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ με «φόντο» τη Μονή Αββακούμ: Επικοινωνιακή εκμετάλλευση ακόμη ενός ζητήματος

Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ – Κατηγορεί το ΑΚΕΛ για πολιτικές σκοπιμότητες στην υπόθεση της Μονής Αββακούμ – Κάλεσε το κόμμα να συζητήσει το νομοσχέδιο για τους εράνους αντί να εγείρει επικοινωνιακά ζητήματα

Βγήκε στην αντεπίθεση Δημοκρατικός Συναγερμός και κατηγορεί το ΑΚΕΛ για πολιτικές σκοπιμότητες στην υπόθεση της Μονής του Οσίου Αββακούμ.

Advertisement

«Την ώρα που η κυπριακή κοινωνία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της Μονής Αββακούμ, διαπιστώνουμε ότι το ΑΚΕΛ δεν χάνει την ευκαιρία να εφαρμόσει τη συνήθη πρακτική της εργαλειοποίησης και της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης ακόμη ενός ζητήματος», αναφέρει το κόμμα της δεξιάς.

  • ΑΚΕΛ: ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ απέρριψαν εγγραφή θέματος για οικονομική εκμετάλλευση της πίστης

Θα πρέπει, όπως επισημαίνει, να γνωρίζουν στο ΑΚΕΛ ότι ήδη υπάρχει νομοσχέδιο στη Βουλή για ρύθμιση και έλεγχο των εράνων, με σκοπό την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας και για να διασφαλιστεί ότι οι εισφορές εξυπηρετούν αποκλειστικά τον σκοπό για τον οποίο αυτός διενεργείται.

«Αυτό είναι που πρέπει άμεσα να συζητηθεί και όχι να εγείρουμε ζητήματα για να εξυπηρετούνται επικοινωνιακές ή πολιτικές σκοπιμότητες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More