Home » Ανησυχούν οι δικηγόροι για τον φορολογικό μετασχηματισμό

Ανησυχούν οι δικηγόροι για τον φορολογικό μετασχηματισμό

0 comment

Ανησυχούν οι δικηγόροι για τον φορολογικό μετασχηματισμό

Με ανησυχία παρατηρεί ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, τα όσα ανακοινώνονται και αφορούν το έργο «Ολοκληρωμένος Φορολογικός Μετασχηματισμός» και συγκεκριμένα, σχετικά με την επίσπευση των διαδικασιών που εξαγγέλθηκαν, έπειτα από τη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Έργου στις 28 Μαρτίου 2024.

O ΠΔΣ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, είναι σύμφωνος με την επίσπευση των διαδικασιών, όμως δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο θα επιταχυνθούν οι οποιεσδήποτε διαδικασίες για την ολοκλήρωση του όσο το δυνατόν νωρίτερα, αφού μέχρι σήμερα το θέμα παρουσιάζει ήδη καθυστέρηση στην υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος των παραδοτέων, ως αυτά είχαν αρχικώς εξαγγελθεί και δημοσιοποιηθεί.

Επί τούτου, αναγνωρίστηκε στην εν λόγω συνάντηση, ότι τα αντισταθμιστικά μέτρα για την πράσινη φορολογία θα ανακοινωθούν πακέτο με την επιβολή φορολογίας.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More