Home » Αναζητείται επιστημονική μαρτυρία στα τεκμήρια για τη γκανγκστερική ληστεία

Αναζητείται επιστημονική μαρτυρία στα τεκμήρια για τη γκανγκστερική ληστεία

0 comment

Αναζητείται επιστημονική μαρτυρία στα τεκμήρια για τη γκανγκστερική ληστεία

Έρευνες σε εξέλιξη για εντοπισμό των δραστών της γκαγκστερικής ληστείας στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου – Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με τηνπρωτοφανή ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχήΑγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των ανακριτών που έχει συσταθεί για διερεύνηση της υπόθεσης, αξιολογεί το περιεχόμενο από τις καταθέσεις των παρευρισκομένων, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περιγραφές των δραστών, πως κινήθηκαν, και τυχόν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα και με προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times μέχρι αργά χθες είχαν κληθεί για κατάθεση οι μισοί και πλέον θαμώνες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο υποστατικό, ενώδύο πρόσωπα για τα οποία δόθηκαν πληροφορίες ανακρίθηκαν ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει κάτι. Σε περίπτωση που οι ανακριτές το κρίνουν αναγκαίο δεν αποκλείεται να τους καλέσουν ξανά ενώπιον τους.

  • Επιβεβαιώνουν χαρτοπαίγνιο από τις καταθέσεις. Ανακρίθηκαν 2 πρόσωπα για το γκανγκστερικό «χτύπημα»
  • Εντατικές έρευνες για τη γκανγκστερική ληστεία. «Κλειδί» οι καταθέσεις των θαμώνων
  • Αποφασισμένοι και γρήγοροι οι ληστές… Το ενδεχόμενο πληροφορίας εκ των έσω και το χαρτοπαίγνιο

Από τη σκηνή έχουν παραληφθεί τεκμήρια, μεταξύ άλλων τα τηλέφωνα των παρευρισκομένων και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, τα οποία αρχικά είχαν κλαπεί, στη συνέχεια όμως, εγκαταλείφθηκαν από τους δράστες πλησίον του χώρου όπου διαπράχθηκε η ληστεία. Τα τεκμήρια έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που θα αποκαλύψει τους ληστές.

Επιβεβαιώνουν χαρτοπαίγνιο

Όπως μετέδωσε η Cyprus Timesαπό την πλειοψηφία των καταθέσεων φαίνεται να επιβεβαιώνεται το χαρτοπαίγνιο την ώρα που οι τέσσερις κουκολοφόροι μπούκαραν αποφασισμένοι στο χώρο από την πόρτα της κουζίνας και ξεκίνησαν να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα από την αρχή κιόλας της διερεύνησης, ενώπιον των ανακριτών τέθηκαν πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό διοργανώνονταν τουρνουά πόκερ στα οποίαπαίζονταν πολλές χιλιάδες ευρώ. Ιδιοκτήτης του υποστατικού, που μέχρι το 2018 λειτουργούσε ως ταβέρνα, σήμερα είναι ένας Ρώσος ο οποίος φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές.

Ως γνωστόν, τέσσερις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές, εισήλθαν γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στο υποστατικό και προτάσσοντας όπλα και μιλώντας στη ρωσική γλώσσα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλη περιουσία από τους παρευρισκόμενους, πριν τραπούν σε φυγή. Δυο πρόσωπα, ένας εξ αυτών Ελληνοκύπριος, μεταφέρθηκαν για νοσηλεία αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise