Wednesday, October 16, 2024
Home » Αλεξάνδρα Νίκα: Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, λίγο πριν γεννήσει το πρώτο παιδί τους

Αλεξάνδρα Νίκα: Στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο, λίγο πριν γεννήσει το πρώτο παιδί τους

0 comments

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ένωσαν τις δυνάμεις τους, το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Advertisement

Από την βραδιά δεν έλειπε φυσικά η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στο πλευρό του τραγουδιστή η σύντροφος του

Η σύντροφος του τραγουδιστή έφτασε στο Ηρώδειο συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα και στη συνέχεια απόλαυσε τον αγαπημένο της ενώ στο πλευρό της βρισκόταν και ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα αναμένεται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί τον Δεκέμβριο, ενώ πριν λίγες ημέρες υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

H αφιέρωση του Αργυρού στη σύντροφο του

Παράλληλα, σε μία συγκινητική αφιέρωση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στέλνοντας ένα μήνυμα καρδιάς στην αγαπημένη του συντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, λέγοντας ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά την φράση «Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι».

Ποια είναι η όμορφη Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα είναι είναι 26 ετών και το 2022 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Καλιφόρνια. Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας με τα αλλαντικά. Ο πατέρας της είναι ο Γιώργος Νίκας και μητέρα της η Μιράντα Πατέρα, οι οποίοι ωστόσο έχουν πάρει διαζύγιο. Επίσης, έχει δυο αδέλφια, τον Παναγιώτη και την Νταίζη. Η οικογένεια της να σημειώσουμε όμως πως πούλησε την ομώνυμη επιχείρηση το 2003.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More