Home » ΑΚΡΙΤΑΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ Ο ΜΙΧΑΗΛΕΝΚΟ

ΑΚΡΙΤΑΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ Ο ΜΙΧΑΗΛΕΝΚΟ

0 comment
 
Ηταν κάτι αναμενόμενο ότι η συνεργασία του ΑΚΡΙΤΑ μέ τον Ουκρανό Προπονητή του Ντμίτρο ΜΙΧΑΗΛΕΝΚΟ δεν θα κρατούσε για πολύ ακόμα αν δεν άλλαζε η εικόνα της ομάδας και η βαθμολογική της θέση δεν καλυτέρευε άμμεσα και αυτό έγινε. Ο Αγιος Βασίλης έφερε την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών Χριστουγεννιάτικα. Μέ μια λιτή ανακοινωση του το Σωματείο του ΑΚΡΙΤΑ  ”ευχαριστεί τον Ουκρανό Προπονητή και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.
  Μέ την υπάρχουσα κατάσταση δέ μπορούσε να προχωρήση άλλο η συνεργασία τους αφού η ομάδα το τελευταίο καιρό πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Τίς τελευταίες 6 Αγωνιστικές έκανε 5 Ήττες και μόνο μία νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκεται 2 Αγωνιστικές πρίν το τέλος της Α Φάσης στήν 12η θέση με μόνο 12 βαθμούς και να κινδυνεύη άμεσα να μπλεχτή σε περιπέτειες . Κάποιες ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες λένε ότι ο Προπονητής ζήτησε να απαλλαγή των καθηκόντων του γιατί είχε πρόταση δελεαστική από άλλη ομάδα  Μετά από αυτή την εξέλιξη επανέρχεται στο πάγκο του ΑΚΡΙΤΑ ο ΛΑΚΤΙΟΝΩΦ που και πέρσι είχε αναλάβει την ομάδα τα τελευταία 10-12 παιγνίδια με μεγάλη επιτυχία.
Εικόνα : match.cy

 

                                                                                                ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ 

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More