Monday, September 16, 2024
Home » Αθεόφοβοι έκλεψαν τάματα-χρυσαφικά αξίας από εκκλησία στην Αγλαντζιά, φόρεσαν χειροπέδες

Αθεόφοβοι έκλεψαν τάματα-χρυσαφικά αξίας από εκκλησία στην Αγλαντζιά, φόρεσαν χειροπέδες

0 comments

Ξάφρισαν εκκλησία αλλά κατέληξαν στο κελί – Δυο συλλήψεις από το ΤΑΕ Λευκωσίας για κλοπή ταμάτων αξίας από τον Απόστολο Αντρέα στην Αγλαντζιά – Εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία τάματα

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα ηλικίας 44 και 53 ετών φόρεσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από καταγγελία για διάρρηξη και κλοπή από εκκλησία στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι θρασύτατοι δράστες αφού κατάφεραν είσοδο στον ναό του Απόστολου Αντρέα επι της λεωφόρου Κυρηνείας έκλεψαν τάματα μεταξύ των οποίων και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Μετά από έρευνες του κλιμακίου διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δυο προσώπων τα οποία φόρεσαν χειροπέδες. Μετά από εξετάσεις εντοπίστηκαν και τα τάματα ενώ οι δυο παραμένουν υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι παραδέχεται τις κλοπές, ενώ ο άλλος δεν συνεργάζεται με τις αρχές. Και οι δυο έχουν απασχολήσει ξανά την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More