Home » ΑΕΚ – ΠΑΦΟΣ FC 1-0 ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΑΕΚ – ΠΑΦΟΣ FC 1-0 ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

0 comment

 

Τι είχες Γιάννη… Τι είχα πάντα!! Αν δε βάζεις γκολ, δεν κερδίζεις. Αυτός είναι άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι ευκαιρίες μένουν ευκαιρίες και δεν μετρούν ούτε βαθμούς, δίνουν έτσι και η ΠΑΦΟΣ χθες δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησε, με αποτέλεσμα να χάσει άλλο ένα παιχνίδι, να δεχθεί την 6η φετινή της ήττα, και να υποχωρήσει πλέον στην 6η θέση. Αν δεν ανασυνταχθεί και ανακάμψει άμεσα, τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, μπορεί να κινδυνεύσει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τον φετινό της στόχο.

Έχασε χθες στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” σε ένα παιχνίδι που η αδυναμία στο σκοράρισμα ήταν εμφανέστατη!! Μα καλά, πότε θα κάνουν μεταγραφική ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, που αυτό το πρόβλημα με το σκοράρισμα έχει επισημανθεί εδώ και μήνες; Οι σκάουτερ ακόμα ψάχνουν; Όπου να ‘ναι φεύγει και ο Γενάρης…

Η μουρμούρα παραμένει, η απογοήτευση έντονη, και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι χάνει την αξιοπιστία της. Η εικόνα πρέπει να αλλάξει… ΧΘΕΣ!! Θα είναι πλέον μεγάλη έκπληξη αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα της Πάφου που θα αγγίζουν και την τεχνική ηγεσία.

Εικόνα : sport-fm.com.cy

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise