Tuesday, September 17, 2024
Home » ΑΕΚ – ΠΑΦΟΣ : Η ΠΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ .. ΚΕΡΔΙΣΕΙ

ΑΕΚ – ΠΑΦΟΣ : Η ΠΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ .. ΚΕΡΔΙΣΕΙ

0 comments
 
 
Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα της ΠΑΦΟΥ θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε ένα καθοριστικότατο παιγνίδι από Βαθμολογικής άποψης. Θα πάει στην Λάρνακα στο ΑΕΚ Αρένα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με στόχο ένα και μοναδικό την ΝΙΚΗ που θα την αφήσει ζωντανή στο κυνήγι μιας Προνομιούχου θέσης για έξοδο στην Ευρώπη .
  Η Γηπεδούχος ΑΕΚ που έχει βάλει τον πήχη ψηλά βρίσκεται στην 2η θέση με 62 βαθμούς και η ΠΑΦΟΣ στην 5η με 57 βαθμούς και μόνο 4 βαθμούς πίσω από την 3η θέση που σίγουρα οδηγεί στην Ευρώπη. Με Νίκη αύριο στο ΑΕΚ Αρένα η ΠΑΦΟΣ μπαίνει για καλά στο ”κόλπο” για  διεκδίκηση θέσης εξόδου  στην Ευρώπη.  Η ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ έδειξε και την Προηγούμενη αγωνιστική ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την Νίκη σε οποιανδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο αφού διαθέτη μια πλειάδα ικανών Ποδοσφαιριστών με καλή ψυχολογία και Αυτοπεποίθηση .
   Όλοι στο στρατόπεδο των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” γνωρίζουν ότι μόνο με Νίκη στον εν λόγω αγώνα μπορούν να ελπίζουν στην επιτυχία του στόχου εξόδου στην Ευρώπη για αυτό και το Σαββατιάτικο παιγνίδι το βλέπουν σαν ένα Τελικό.

 

Σίγουρα απών θα είναι ο ΙΚΟΚΟ που ο Τραυματισμός του είναι σοβαρός και χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν

 

                                                                       ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More