Sunday, September 8, 2024
Home » Έφτασε… μόνη της η βαλίτσα που ήταν γεμάτη ναρκωτικά – Ήρθε με άλλη πτήση ο κάτοχός της

Έφτασε… μόνη της η βαλίτσα που ήταν γεμάτη ναρκωτικά – Ήρθε με άλλη πτήση ο κάτοχός της

0 comments

Έφτασε… μόνη της η βαλίτσα που ήταν γεμάτη ναρκωτικά – Ήρθε με άλλη πτήση ο κάτοχός της

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό δύο ασυνόδευτων αποσκευών με σχεδόν 43 κιλά khat (σ.σ σπάνιο ναρκωτικό) το Τμήμα Τελωνίου εντόπισε και πάλι στο αεροδρόμιο Λάρνακας μια «ορφανή» βαλίτσα, αυτή τη φορά, γεμάτη μαριχουάνα.

Η βαλίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του phinenews, έκανε τη διαδρομή Σιγκαπούρη-Μόναχο-Κύπρος. Κατά την παραλαβή των αποσκευών διαπιστώθηκε πως ουδείς περίμενε για να την παραλάβει και έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως εντός της υπήρχαν ναρκωτικά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μέλη της οποίας ανέμεναν τον παραλήπτη της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού ήταν καταχωρημένη σε συγκεκριμένο πρόσωπο.Ο παραλήπτης της, ένας 26χρονος από τη Βρετανία, άγνωστο για ποιο λόγο μέχρι στιγμής, έφτασε στη χώρα μας με άλλη πτήση και έσπευσε να παραλάβει την αποσκευή του.

Η βαλίτσα ανοίχθηκε στην παρουσία τουκαι διαπιστώθηκε πως εντός της έκρυβε συσκευασίες με 16 κιλά και 752 γραμμάρια κάνναβης. Ο 26χρονος συνελήφθη και παραδέχθηκε πως ταναρκωτικά ήταν δικά του, ωστόσο, αρνείται να πει εάν θα τα παρέδιδε και σε ποιον στην Κύπρο.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More