Thursday, July 11, 2024
Home » Έτοιμη η Κύπρος να επιχειρήσει στις πυρκαγιές της Ελλάδας

Έτοιμη η Κύπρος να επιχειρήσει στις πυρκαγιές της Ελλάδας

0 comment

Έτοιμη η Κύπρος να επιχειρήσει στις πυρκαγιές της Ελλάδας

Κατόπιν συνεννόησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως , δόθηκαν σχετικές οδηγίες στον Αρχιπύραρχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο τελευταίος επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του.

Όπως αναφέρθηκε στο philenews, o Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Ο έλληνας στρατηγός ευχαρίστησε τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας και την κυπριακή Κυβέρνηση για το ενδιαφέρον της καιεπιφυλάχθηκε να επανέλθει εφόσον χρειαστεί.

Περαιτέρω, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, αργά το απόγευμα η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου επικοινώνησε προσωπικά με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Βασίλη Κικίλια εκφράζοντας αλληλεγγύη και προθυμία να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία όπου και όπως χρειαστεί.

Από την πλευρά του ο Έλληνας Υπουργός ευχαρίστησε θερμά την κ. Παναγιώτου, με την οποία, λόγω των συνθηκών που επικρατούνέχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More