Sunday, September 8, 2024
Home » Έρευνα Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τερματικό στο Βασιλικό – Ενήμερη η Κυβέρνηση

Έρευνα Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τερματικό στο Βασιλικό – Ενήμερη η Κυβέρνηση

0 comments

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας – Ενήμερη από τον Μάρτιο η Κυβέρνηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το τερματικό στο Βασιλικό και συγκεκριμένα τις διαδικασίες ανάθεσης του έργου το 2019, όπως ενημερώνει η Κυβέρνηση.

«H Κυβέρνηση ενημερώθηκε από τον περασμένο Μάρτιο από την Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη έρευνας για τις διαδικασίες και συνθήκες ανάθεσης το 2019 του έργου που αφορά τη δημιουργία τερματικού σταθμού εισαγωγής φυσικού αερίου στο Βασιλικό» όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Αντωνίου.

«Έκτοτε οι κυπριακές Αρχές βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, ώστε να υπάρξει εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν.

Οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι υπάρξει πλήρης διερεύνηση γύρω από το θέμα αυτό. Κανείς δεν είναι υπεράνω της νομιμότητας και δεν θα υπάρξει καμμιά έκπτωση στις αρχές της διαφάνειας και λογοδοσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More