Tuesday, September 17, 2024
Home » Έλουσε με βενζίνη και απείλησε με μαχαίρι κατηγορούμενη στη δίκη για τον φόνο του αδελφού του – Καταζητείται 32χρονος

Έλουσε με βενζίνη και απείλησε με μαχαίρι κατηγορούμενη στη δίκη για τον φόνο του αδελφού του – Καταζητείται 32χρονος

0 comments

Έλουσε με βενζίνη και απείλησε με μαχαίρι κατηγορούμενη στη δίκη για τον φόνο του αδελφού του – Καταζητείται 32χρονος

Έρευνες προς εντοπισμό 32χρονου, ο οποίος καταζητείται για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, διενεργεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος φέρεται να έλουσε με βενζίνη και να απείλησε με μαχαίρι 32χρονη, η οποία είναι κατηγορούμενη στη δίκη για τον φόνο του 34χρονου Νίκου Αγγελή από την Ξυλοτύμπου. Η 32χρονη κατηγορείται για απειλές για φόνο και είναι ελεύθερη υπό όρους, ενώ ο 42χρονος αδελφός της κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Η καταγγελία έγινε στις 29 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες προτού τα δύο αδέλφια, που παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου, παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σημειώνεται πως ο 32χρονος είχε συλληφθεί περίπου ένα μήνα μετά τον φόνο, ύστερα από καταγγελία πως απείλησε συγγενικά πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων. Ο 32χρονος αφότου κρατήθηκε για κάποιο διάστημα στις Κεντρικές Φυλακές, αφέθηκε υπό όρους ελεύθερος.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More