Monday, September 9, 2024
Home » Έκοβαν βόλτες στον Στρόβολο – Τους τσάκωσαν αστυνομικοί με διαρρηκτικά εργαλεία στο όχημα

Έκοβαν βόλτες στον Στρόβολο – Τους τσάκωσαν αστυνομικοί με διαρρηκτικά εργαλεία στο όχημα

0 comments

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα σχετικά με τέσσερις υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ, σχετικά με τέσσερις υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία. Πρόκειται για τρεις άνδρες από τη Γεωργία ηλικίας 33, 45 και 42 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο πλαίσιοσυντονισμένης επιχείρησης του ΤΑΕ Λευκωσίας στην περιοχή Ελαιώνων και στον Στρόβολο, οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν αυτοκινήτου, το οποίο θεάθηκε από μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, να κινείται ύποπτα σε περιοχή του Στροβόλου. Εναντίον του συγκεκριμένου οχήματος, είχαν ληφθεί νωρίτερα πληροφορίες ότι είχε θεαθεί σε σκηνές κλοπών από ανεγειρόμενες οικοδομές, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο και κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και άλλη περιουσία, που πιστεύεται ότι αποτελεί προϊόν κλοπής.

Εναντίον των τριών προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More