Monday, September 9, 2024
Home » Έκλεψαν από όχημα πάνω από 6,000 ευρώ  – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα 16 και 18 ετών

Έκλεψαν από όχημα πάνω από 6,000 ευρώ  – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα 16 και 18 ετών

0 comments

Έκλεψαν από όχημα πάνω από 6,000 ευρώ – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα 16 και 18 ετών

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 18 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 6,400 ευρώ, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, την περασμένη Πέμπτη, 30 Μαΐου.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες Κυριακή, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, ενώ ήδη τελούσαν υπό κράτηση, μετά τη σύλληψη τους την περασμένη Παρασκευή, για αριθμό άλλων υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας, άντρας ηλικίας 42 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 42χρονου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, κλάπηκε το ποσό των 6,400 ευρώ από το αυτοκίνητο του, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη τηςΑστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 16χρονου και του 18χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, σχετικά με ακόμη έξι υποθέσεις κλοπής περιουσίας από σταθμευμένα οχήματα, που διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ 25 και 30 Μαΐου, στην Αγία Νάπα και για τις οποίες έχουν επίσης συλληφθεί οι 16χρονος και 18χρονος, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων. Για τις έξι υποθέσεις, συνελήφθησαν και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 17 ετών.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More