Friday, September 20, 2024
Home » Άνοιξαν οι ουρανοί – Σφοδρή χαλαζόπτωση σε πολλά σημεία της Κύπρου (εικόνες)

Άνοιξαν οι ουρανοί – Σφοδρή χαλαζόπτωση σε πολλά σημεία της Κύπρου (εικόνες)

0 comments

Άνοιξαν οι ουρανοί – Σφοδρή χαλαζόπτωση σε πολλά σημεία της Κύπρου (εικόνες)

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, λόγω βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης καθώς επίσης και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, προτρέπονται να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας αναμένα και να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Λόγω βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης σε περιοχές της ευρύτερης Λευκωσίας καθώς επίσης και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας αναμένα και να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα. pic.twitter.com/hL5ZVTXD9q

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) March 18, 2024

Ενδεικτική είναι η κατάσταση σε πολλά σημεία της Κύπρου

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 18:00 είναι σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες, με την ένταση της βροχή να κυμαίνεται μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More