Friday, September 20, 2024
Home » Το έργο στο Βασιλικό είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρη την οικονομία, λέει η Σάβια Ορφανίδου

Το έργο στο Βασιλικό είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρη την οικονομία, λέει η Σάβια Ορφανίδου

0 comments

Το έργο στο Βασιλικό είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρη την οικονομία, λέει η Σάβια Ορφανίδου – Τι αναγφέρει σε δήλωση η Αντιπρόεδρος και Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ

«Εξ αρχής επιμέναμε ως Δημοκρατικός Συναγερμος πως το σημαντικότερο για εμάς ήταν η επανέναρξη των εργασιών για ολοκλήρωση του έργου στο Βασιλικό, παρά τις δυσκολίες που αναμφίβολα υπάρχουν» δηλώνει η Σάβια Ορφανίδου.

Η βουλευτής και Αντιπρόεδρος του κόμματος, ανέφερε πως «αυτή ήταν η δική μας προσέγγιση, πέραν από το γεγονός πως ορισμένα σημεία της σύμβασης ενδεχομένως να πρέπει να διερευνηθούν».

Όπως είπε, «το έργο στο Βασιλικό είναι στρατηγικής σημασίας για τους καταναλωτές, για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, καθώς και για ολόκληρη την οικονομία μας. Έτσι πρέπει να αντικρίζεται και εδώ είναι που η κυβέρνηση οφείλει να εγκύψει».

Τόνισε ότι ο στόχος πρέπει να είναι το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ από τη χορηγία που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More