Friday, September 20, 2024
Home » Στο 48% της κανονικής η βροχόπτωση εντός Αυγούστου

Στο 48% της κανονικής η βροχόπτωση εντός Αυγούστου

0 comments

H μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι και τις 9.00 το πρωί της 27ης του Αυγούστου ανήλθε στο 48% της κανονικής για τον μήνα Αύγουστο

Στο 48% της κανονικής για τον μήνα Αύγουστο ανήλθε η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την μέχρι και τις 9.00 το πρωί της27ης του Αυγούστου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη, το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 27ης Αυγούστου του ανήλθε στα μόλις 1,4 χιλιοστά, σε σύγκριση με 2,9 χιλιοστά, που είναι η κανονική βροχόπτωση για το μήνα, ενώ η ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ωρου ανήλθε στα 0,2 χιλιοστά.

Πιο αναλυτικά, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στον Λυθροδόντα με 7,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 250% της κανονικής για μήνα Αύγουστο και στον Σταυρό της Ψώκας με 3,9% που αντιστοιχεί στο 81% της κανονικής για τον μήνα.

Ακολουθεί ο Σαϊττάς, με 7,1 χιλιοστά βροχόπτωση, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 49% της κανονικής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More