Friday, September 20, 2024
Home » Στην απουσία της Αννίτας η συνάντηση στο Προεδρικό για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στην απουσία της Αννίτας η συνάντηση στο Προεδρικό για Τοπική Αυτοδιοίκηση

0 comments

Στην απουσία της Αννίτας η συνάντηση στο Προεδρικό για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πήγαν όλοι στο Προεδρικό για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλην της Αννίτας Δημητρίου – Ξαφνική η συνάντηση… βεβαρημένο πρόγραμμα – Εκπροσωπείται από τον βουλευτή Νίκο Σύκα – Μεθαύριο συνάντηση αρχηγών κομμάτων με ΥΠΕΣ

Τον λόφο του Προεδρικού Μεγάρου ανηφόρισαν σήμερα οι αρχηγοί των κομμάτων για τη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θέμα τη μεταρρύθμιση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης.

Advertisement

  • Στο Προεδρικό οι αρχηγοί των κομμάτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Εξαίρεση αποτέλεσε η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου η οποία δε θα παρευρεθεί στη συνάντηση. Ο λόγος της απουσίας της είναι το βεβαρημένο πρόγραμμα της.

Όπως αναφέρθηκε στη Cyprus Times, το κάλεσμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα η κυρία Δημητρίου να μη μπορεί να ακυρώσει τα όσα είχε προγραμματισμένα. Ωστόσο εκ μέρους του ΔΗΣΥ παρευρίσκεται στη συνάντηση ο βουλευτής του κόμματος και μέλος της Επιτροπής ΕσωτερικώνΝίκος Σύκας.

Με το πέρας της συνάντησης ο κύριος Σύκας θα ενημερώσει την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της.

Εξάλλου η κυρία Δημητρίου θα παρευρεθεί στη συνάντηση, που η ίδια ζήτησε και προγραμματίστηκε, μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων με τον Υπουργό Εσωτερικών για την εν λόγω μεταρρύθμιση.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More