Saturday, September 28, 2024
Home » Σεξουαλική παρενόχληση στο ΥΠΑΝ: Παράταση ενός μηνός στην έρευνα λόγω νέων μαρτυριών

Σεξουαλική παρενόχληση στο ΥΠΑΝ: Παράταση ενός μηνός στην έρευνα λόγω νέων μαρτυριών

0 comments

Σεξουαλική παρενόχληση στο ΥΠΑΝ: Παράταση ενός μηνός στην έρευνα λόγω νέων μαρτυριών

Παράταση ενός μηνός δόθηκε στην έρευνα η οποία διεξάγεται εδώ και δύο μήνες στουπουργείο Παιδείας μετά από καταγγελία στην οποία προέβη γυναίκα λειτουργός σε βάρος άλλου λειτουργού.

Την έρευνα είχε αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο στις 21 Νοεμβρίου 2023 μετά από σχετική πρόταση της υπουργού Παιδείας, Αθηνάς Μιχαηλίδου και ύστερα από γραπτή καταγγελία στην οποία προέβη η καταγγέλλουσα.

Η καταγγελία αφορά ενέργειες οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλική παρενόχληση και διάκριση λόγω φύλου, τις οποίες η καταγγέλλουσα καταλογίζει σε άντρα λειτουργό του υπουργείου Παιδείας.

Ερευνών λειτουργός ορίστηκε στο τέλος περασμένου Δεκεμβρίου και η έρευνα ξεκίνησε μετά τα Χριστούγεννα. Αν και έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, η ερευνούσα την καταγγελία ζήτησε παράταση ενός μηνός και της εδόθη.Ο λόγος είναι ότι στην πορεία προέκυψαν νέες μαρτυρίες και πρέπει να ληφθούν περαιτέρω καταθέσεις.

Πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι οι μαρτυρίες προέρχονται και από άλλες γυναίκες στο χώρο του υπουργείου, που πλέον τολμούν να μιλήσουν. Γεγονός το οποίο κάνει την υπόθεση ακόμη πιο σοβαρή.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise