Friday, September 20, 2024
Home » ΠτΒ: Η ε/κ πλευρά προσηλωμένη στην επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΒ: Η ε/κ πλευρά προσηλωμένη στην επανέναρξη συνομιλιών

0 comments

ΠτΒ: Η ε/κ πλευρά προσηλωμένη στην επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση Πρόεδρου της Βουλής με την Πρέσβειρα του Λιβάνου

Την προσήλωση της ε/κ πλευράς στον στόχο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων προς επίτευξη λύσης στο κυπριακό πρόβλημα υπογράμμισε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με την Πρέσβειρα του Λιβάνου, Claude El Hajal, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της ως Πρύτανη του Διπλωματικού Σώματος στην Κύπρο.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νομοθετικού σώματος, η Πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενη στην τρέχουσα επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, υπογράμμισε την προσήλωση της ε/κ πλευράς στον στόχο της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων προς επίτευξη λύσης στο κυπριακό πρόβλημα, εντός του συμφωνημένου πλαισίου και σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού.

Ακολούθως,αντηλλάγησαν απόψεις για την κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή, το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς και άλλα θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, καταλήγει η ανακοίνωση.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More