Friday, September 20, 2024
Home » Πληροφορία για ναρκωτικά σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Συνελήφθη ένας, καταζητείται δεύτερος

Πληροφορία για ναρκωτικά σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό – Συνελήφθη ένας, καταζητείται δεύτερος

0 comments

Ένας με χειροπέδες και ένας καταζητούμενος μετά από πληροφορία για ποσότητα ναρκωτικών μέσα σε όχημα στη Λεμεσό – Δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο – Μία πληροφορία που έφτασε στην ΥΚΑΝ οδήγησε στη διερεύνηση της υπόθεσης – Τα πρώτα στοιχεία

Μία πληροφορία που δόθηκε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, οδήγησε τα μέλη της δύναμης σε όχημα που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Η πληροφορία ανέφερε ότι εντός του οχήματος υπήρχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Το γεγονός ότι γρήγορα διαπιστώθηκε πως μέσα στο όχημα υπήρχαν δύο ταξιδιωτικέςβαλίτσες, έθεσε σε πλήρη κινητοποίηση τις αρχές που ξεκίνησαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ένας 38χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης. Ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που οδήγησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ σεδεύτερο πρόσωπο, έναν 20χρονο επίσης Ελληνοκύπριο, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Κατά πληροφορίες, φαίνεται πως ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα το τελευταίο διάστημα.

Ο 38χρονος είναι πρόσωπο που απασχόλησε και στο παρελθόν την ΥΚΑΝ.

Κατασχέθηκε το όχημα

Το όχημα κατασχέθηκε από την Αστυνομία και αναμένεται να ερευνηθεί μετά από σχετικό διάταγμα από τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Υπηρεσίας Εγληματολογικών Ερευνών.

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More