Friday, September 27, 2024
Home » Ο Τζέιμς Κόρντεν παραδέχτηκε ότι δοκίμασε Ozempic αλλά δεν κατάφερε να χάσει βάρος

Ο Τζέιμς Κόρντεν παραδέχτηκε ότι δοκίμασε Ozempic αλλά δεν κατάφερε να χάσει βάρος

0 comments

Ο πρώην παρουσιαστής περιέγραψε την προσπάθειά του να αδυνατίσει με το συγκεκριμένο φάρμακο, η οποία δεν σημειώθηκε από επιτυχία

Ο Τζέιμς Κόρντεν παραδέχτηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει το Ozempic σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει.

Advertisement

Ο πρώην παρουσιαστής στράφηκε στο διάσημο φάρμακο απώλειας βάρους, το οποίο όμως αποκάλυψε ότι δεν τον βοήθησε να χάσει κιλά και σταμάτησε να το παίρνει.

Αντίθετα, είπε ότι «πραγματικά συμφωνεί» με όσους υποστηρίζουν ότι η μάχη με τα προβλήματα ψυχικής υγείας μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό στο φαγητό, αποκαλύπτοντας ότι τρώει τεράστιες σοκολάτες στο αυτοκίνητό του.

Ο 46χρονος είπε: «Δοκίμασα το Ozempic και δεν θα σας εκπλήξει όταν με κοιτάξετε τώρα, ότι δεν λειτούργησε πραγματικά».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το δοκίμασα για λίγο και μετά συνειδητοποίησα ότι έλεγα: “Ωχ, όχι, το φαγητό μου δεν έχει σχέση με το ότι πεινάω”. Το μόνο που κάνει είναι να σε κάνει να μην αισθάνεσαι πεινασμένος. Αλλά πολύ σπάνια τρώω [μόνο και μόνο επειδή πεινάω]».

Αλλά ο Κόρντεν πιστεύει ότι η τάση του να τρώει ακατάσχετα έχει πιο βαθιά αίτια και δήλωσε ότι ταυτίζεται με φίλους όπως ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Ρίτσαρντ Όσμαν, που μίλησαν πρόσφατα για το πώς ο δικός του εθισμός στο φαγητό προκλήθηκε από παιδικά τραύματα και προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Κόρτνεν αναγνώρισε, επίση,ς πως τα προβλήματα με το φαγητό του είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν, δεδομένου ότι είναι ένα άτομο «με εθιστική προσωπικότητα».

Ο πρώην παρουσιαστής, ο οποίος είχε επιδοθεί σε μια ζωή με πολλά πάρτι κατά τα πρώτα χρόνια της φήμης του, αποκάλυψε επίσης ότι είναι έτοιμος να σταματήσει να πίνει αλκοόλ για λόγους υγείας, αφού αναθεώρησε τις συνήθειές του στο ποτό.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More