Friday, September 20, 2024
Home » Η Λάρνακα αλλάζει

Η Λάρνακα αλλάζει

0 comments

Η Λάρνακα αλλάζει

Πολυτελείς αναπτύξεις στο νέο παραλιακό μέτωπο της πόλης

Η Λάρνακα μεγαλώνει. Και αποκτά σταδιακά μια ακόμα πανέμορφη ακτογραμμή, συνολικής έκτασης 6 περίπου χιλιομέτρων, που φτάνει μέχρι και την Βορόκληνη. Ιδιαίτερα μετά την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, στο παραλιακό αυτό μέτωπο αναμένεται να αναπτυχθούν μεγάλες αλλά βιώσιμες αναπτύξεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο της Λάρνακας, της πόλης που διαρκώς εξελίσσεται. Μια περιοχή, μόλις 25 λεπτά από την πρωτεύουσα, πλάι στο κύμα και κοντά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για το Land of Tomorrow, ένα φιλόδοξο έργο με πολλαπλές αναπτύξεις που θα εκτείνεται σε μήκος 2.5 χιλιομέτρων, ενώ λίγο πιο κάτω, στο παραλιακό μέτωπο της Βορόκληνης παίρνει σάρκα και οστά μια επένδυση που θα αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες ξένους και ντόπιους επισκέπτες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της Κύπρου: το νέο «Palm Beach Resort».

Το «Palm Beach Resort», ιδιοκτησίας της εταιρείας Premiun Access Group με μετόχους τους Evgeni Leibovich και Shaul Keinan αναμένεται να είναι συνώνυμο της καλαισθησίας και της διακριτικής πολυτέλειας. Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, πολυτελείς ισόγειες κατοικίες, πύργο με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση, χώρους εστίασης, χώρους ψυχαγωγίας, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και ένα μοναδικό παραλιακό μέτωπο με beach bars και θαλάσσια σπορ. Επιπρόσθετα, υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση ενός boutique εμπορικού κέντρου επί της παραλιακής λεωφόρου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης στην περιοχή για τουρίστες και ντόπιους.

Το νέο «Palm Beach Resort» αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του 2025, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό μέσα στον προορισμό. Το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο της Λάρνακας, το οποίο θα τοποθετήσει την πόλη στον παγκόσμιο χάρτη της διακριτικής πολυτέλειας δίνοντας της τα σκήπτρα της τουριστικής βιομηχανίας.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More