Monday, October 21, 2024
Home » Η ΑΣΤΕΠΑΗΚ μιλά για «παραγνώρισή» της απο ΔΣ ΑΗΚ κατά την ενημέρωση για απομόνωση δικτύων

Η ΑΣΤΕΠΑΗΚ μιλά για «παραγνώρισή» της απο ΔΣ ΑΗΚ κατά την ενημέρωση για απομόνωση δικτύων

0 comments

Η ΑΣΤΕΠΑΗΚ μιλά για «παραγνώρισή» της απο ΔΣ ΑΗΚ κατά την ενημέρωση για απομόνωση δικτύων – Επιστολή προς Πρόεδρο και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ

Την αγανάκτηση της εκφράζει η Ανεξάρτητη συντεχνία Τεχνικού και Εργατικού Προσωπικού ΑΗΚ (ΑΣΤΕΠΑΗΚ) «για την σκόπιμη και επιλεκτική παραγνώριση της», όπως αναφέρει, καθώς και την στέρηση άμεσης πληροφόρησης των μελών της, από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ για το «σοβαρό θέμα, που τους αφορά άμεσα», όπως είναι αυτό της απομόνωσης των δικτύων από την ΑΗΚ στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ.

Advertisement

Σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, με ημερομηνία 21 Οκτωβρίου, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, η ΑΣΤΕΠΑΗΚ αναφέρει ότι απαιτεί ως συντεχνία «την ισότιμη μεταχείριση» και αναμένει, «την άμεση διευθέτηση» συνάντησης, ώστε να ενημερωθούμε, όπως αναφέρει, «για το σοβαρό αυτό θέμα και τις εξελίξεις αλλά και να συζητήσουμε τους λόγους που σας οδήγησαν να μην μας προσκαλέσετε στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου με τις υπόλοιπες συντεχνίες που εκπροσωπούν το προσωπικό της ΑΗΚ».

«Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση σας, ως Πρόεδρος και ως Δ.Σ. της ΑΗΚ για τουλάχιστον σεβασμό προς την Συντεχνία ΑΣΤΕΠΑΗΚ και τα μέλη της, που η πλειοψηφία τους εργάζεται σε Τμήματα των Δικτύων και επηρεάζονται άμεσα από τις εξελίξεις», προσθέτει.

Η συντεχνία αναφέρει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις εδώ και μέρες, «με αγωνία και αυτοσυγκράτηση» και δεν προέβη «σε καμία δήλωση ή ανακοίνωση, αναμένοντας με βάση τις δικές σας δηλώσεις, σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση».

Στην επιστολή της προς το ΔΣ της ΑΗΚ, η ΑΣΤΕΠΑΗΚ αναφέρει επίσης ότι “αναμέναμε να τηρήσετε τα όσα έχετε δηλώσει στις δημοσιές τοποθετήσεις σας για καθολική ενημέρωση των συντεχνιών που εκπροσωπούν το προσωπικό της ΑΗΚ”.

«Δεν βασιστήκαμε σε δημοσιεύματα για αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά ούτε προβήκαμε σε δηλώσεις – ανακοινώσεις, με στόχο να εκμεταλλευτούμε αυτό το σοβαρό θέμα για την δική μας προβολή ή για να προκαλέσουμε εντυπώσεις», αναφέρει και προσθέτει ότι «αντί αυτού, προχωρήσατε σε επιλεκτική ενημέρωση παραγνωρίζοντας μας για ακόμη μια φορά».

Η ΑΣΤΕΠΑΗΚ αναφέρει επίσης ότι δεν θέλει «σε καμία περίπτωση, η σοβαρότητα, η υπομονή που επιδεικνύουμε και η υπεύθυνη στάση μας για τέτοια σοβαρά θέματα να εκλαμβάνεται από μέρους σας, ως δική μας αδυναμία».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More