Saturday, October 26, 2024
Home » Εργασίες στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου μέχρι τη Δευτέρα

Εργασίες στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου μέχρι τη Δευτέρα

0 comments

Προληπτικά στο Μακάρειο o 10χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στα Λατσιά

Οι ασθενείς του τμήματος θα μεταφερθούν στο Οφθαλμολογικό Τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών – Η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 7:00 μέχρι τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται εργασίες στο Τμήμα Παιδοογκολογικής του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, για την προετοιμασία εγκατάστασης Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού (HEPA FILTER) με σκοπό την αναβάθμιση του συστήματος κλιματισμού και εξαερισμού.

Advertisement

Ο ΟΚΥπΥ επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα υπάρχει σχετικός θόρυβος λόγω των εργασιών, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την προστασία και την ευημερία των ασθενών και του προσωπικού.

Διευκρινίζει επίσης ότι οι ασθενείς του τμήματος θα μεταφερθούν στο Οφθαλμολογικό Τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, για την καλύτερη φροντίδα και ασφάλειά τους.

Ο Οργανισμός ζητά την κατανόηση των ασθενών και των επισκεπτών για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια των εργασιών, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεών του μέσω μιας σειράς δράσεων, με σκοπό την παροχή καλύτερης ιατρικής φροντίδας.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More