Sunday, September 29, 2024
Home » Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

0 comments

Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού. Ψάχνουν τον δράστη οι αρχές

Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα της περιοχής για τον εμπρησμό οχήματος Αστυνομικού στον Στρόβολο – Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπρησμός δεν φαίνεται να έχει σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο αστυνομικού στον Στρόβολο τα ξημερώματα σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σημείο από Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Advertisement

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times ο εμπρησμός του οχήματος δεν φαίνεται να έχει σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα, έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται σε άλλη κατεύθυνση.

  • Στις φλόγες όχημα Αστυνομικού τα ξημερώματα στον Στρόβολο. Διερευνώνται τα αίτια

Οι ανακριτές τουΤΑΕ Λευκωσίας ψάχνουν κλειστά κυκλώματα της περιοχής που ενδεχομένως να βοηθήσουν και στον εντοπισμό του δράστη, ή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4 και ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του αστυνομικού στον Στρόβολο.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποία κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise