Friday, September 20, 2024
Home » «Ελαφρά βελτίωση, παραμένει σοβαρά». Η τελευταία ενημέρωση για τον εθνοφρουρό στο Παρίσι

«Ελαφρά βελτίωση, παραμένει σοβαρά». Η τελευταία ενημέρωση για τον εθνοφρουρό στο Παρίσι

0 comments

«Ελαφρά βελτίωση, παραμένει σοβαρά» – Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του νεοσύλλεκτου στο Παρίσι – Τι λέει ο Υπουργός Άμυνας – Ανέλαβε το κράτος τα έξοδα νοσηλείας και μεταφοράς

Ελαφρά βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση υγείας του 17χρονουνεοσύλλεκτου οπλίτη ο οποίος νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Παρίσι.

Μιλώντας μετά τη συνεδρία του Υπουργικού ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, είπε ότι με βάση ενημέρωση που είχε ψες,παρουσιάστηκε κάποια ελαφρά βελτίωση, ο νεαρός συνεχίζει να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

  • Στο Παρίσι ο 17χρονος εθνοφρουρός. Υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Paul-Brousse

Ευχήθηκε την ίδια ώρα κουράγιο στην οικογένεια του που βρίσκεται μαζί του, ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή του, είπε ο κ. Πάλμας.

Σε ότι αφορά τα ιατρικά έξοδα για τη θεραπεία του οπλίτη και την μεταφορά της μητέρας καλύπτονται από το Υπουργείο Υγείας, ενώ καλύφθηκαν τα έξοδα μετακίνησης των οικίων του από το ΥΠΑΜ, ανέφερε ο κ. Πάλμας.

Ευχήθηκε επιπλέον σύντομα να υπάρχουν καλύτερα νέα από τα σημερινά.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More