Friday, September 20, 2024
Home » Εκστρατεία ελέγχου λεωφορείων που θα εκτελούν μαθητικά δρομολόγια

Εκστρατεία ελέγχου λεωφορείων που θα εκτελούν μαθητικά δρομολόγια

0 comments

Ποια πιστοποιητικά θα ελέγχονται – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών

Την έναρξη εκστρατείας ελέγχου λεωφορείων που θα εκτελούν μαθητικές υπηρεσίες από 02/09/2024, βάσει ενημέρωσης από τις ανάδοχες εταιρείες για τα συγκεκριμένα λεωφορεία που θα εκτελούν τα δρομολόγια αυτά, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών.

Advertisement

  • Τι αλλάζει στα κόμιστρα των σχολικών λεωφορείων

Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, οι έλεγχοι θα αφορούν τα πιο κάτω και όπου αφορά πιστοποιητικά θα ελέγχονται ότι είναι σε ισχύ: Άδεια κυκλοφορίας οχήματος, πιστοποιητικό ασφάλισης οχήματος, επαγγελματική άδεια οδηγού, πιστοποιητικό αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης, πιστοποιητικό συντήρησης οχήματος από αδειοδοτημένο τεχνικό, οπτικό έλεγχο του οχήματος αναφορικά με την καθαριότητα, εσωτερική κατάσταση του οχήματος (π.χ. σχισμένα καθίσματα), ελαστικά και τζάμια. Θα γίνεται επίσης οποιοσδήποτε άλλος έλεγχος εμπίπτει στα σχέδια υπηρεσίας των εποπτών, αλλά και για πιστοποιητικό Μ.Ο.Τ. προστίθεται.

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της περσινής απαίτησης να διαθέτουν όλα τα σχολικά λεωφορεία πιστοποιητικό ελέγχου που έγινε 3 μήνες πριν την ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς, όλα τα λεωφορεία θα έχουν πιστοποιητικό με τους ίδιους όρους, εφόσον απαιτείται τεχνικός έλεγχος κάθε 12 μήνες.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More