Saturday, October 26, 2024
Home » Βερολίνο: Όταν γυναίκα γλύτωσε από θαύμα μετά από επίθεση πολικής αρκούδας σε ζωολογικό κήπο

Βερολίνο: Όταν γυναίκα γλύτωσε από θαύμα μετά από επίθεση πολικής αρκούδας σε ζωολογικό κήπο

0 comments

Η γυναίκα βούτηξε στην τάφρο και κολύμπησε προς τα άγρια ζώα – Το περιστατικό συνέβη το 2009, αλλά το βίντεο ήρθε στην επιφάνεια μετά από 15 χρόνια

Μια σοκαριστική και επικίνδυνη στιγμή εκτυλίχθηκε στον Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου την άνοιξη του 2009, με βίντεο να έρχεται στην επιφάνεια σήμερα, μετά από 15 χρόνια, όταν μια 32χρονη γυναίκα πήδηξε στον χώρο των πολικών αρκούδων, αναστατώνοντας τους επισκέπτες και το προσωπικό του ζωολογικού κήπου.

Advertisement

Παρά τον κίνδυνο, η γυναίκα σκαρφάλωσε τον περίβολο ύψους ενός μέτρου και βούτηξε στην τάφρο, κολυμπώντας προς τις αρκούδες — τα πιο επικίνδυνα ζώα του ζωολογικού κήπου.

Πλήθος ντόπιων και τουριστών είχε συγκεντρωθεί για να δει τις εντυπωσιακές αρκούδες κατά την ώρα του ταΐσματος, μια διαδικασία κατά την οποία ακόμα και οι ζωοφύλακες αποφεύγουν την είσοδο στον χώρο λόγω της επιθετικότητας των ζώων. Ωστόσο, η γυναίκα αγνόησε τις προειδοποιήσεις, πήδηξε στην τάφρο και άρχισε να κολυμπά προς τα ζώα, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Καθώς πλησίασε, τα περισσότερα ζώα παρέμειναν απορροφημένα στο φαγητό τους, όμως μια αρκούδα την αντιλήφθηκε, στράφηκε προς το μέρος της και κινήθηκε γρήγορα, δαγκώνοντάς την στον αυχένα. Τα έντονα συναισθήματα πόνου της γυναίκας ήταν ορατά από την έκφραση του προσώπου της, καθώς ο κόσμος, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, παρακολουθούσε σοκαρισμένος, πιστεύοντας ότι θα είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας.

Δείτε βίντεο:

Ευτυχώς, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει πίσω στον τοίχο της τάφρου και έκανε απελπισμένες προσπάθειες να διαφύγει, ενώ οι ζωοφύλακες ανταποκρίθηκαν άμεσα, πετώντας σωσίβια και κομμάτια κρέατος προς τις αρκούδες για να αποσπάσουν την προσοχή τους και να προστατεύσουν τη γυναίκα. Η σωτήρια παρέμβαση των ζωοφυλάκων και η προσπάθεια διαφυγής της γυναίκας καταγράφηκαν σε βίντεο, που δείχνει το πόσο δραματικά εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε για ιατρική φροντίδα και επέζησε χάρη στην άμεση αντίδραση του προσωπικού. Το περιστατικό άφησε βαθιές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, υπενθυμίζοντας σε όλους τον κίνδυνο που κρύβει η αλληλεπίδραση με τα άγρια ζώα.

Πηγή: Protothema.gt

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More