Friday, September 20, 2024
Home » Απόπειρα Ανθούπολης: Εξελίξεις με τους κατηγορούμενους – Απαλλάσσονται δυο εκ των 10

Απόπειρα Ανθούπολης: Εξελίξεις με τους κατηγορούμενους – Απαλλάσσονται δυο εκ των 10

0 comments

Απόπειρα Ανθούπολης: Εξελίξεις με τους κατηγορούμενους – Απαλλάσσονται δυο εκ των 10

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση απόπειρας φόνου του Δημήτρη Ανδρονίκου («Δημητρούι») που σημειώθηκε στις 23 Απριλίου στο δρόμο Παλαιχωρίου-Ανθούπολης.

Σήμερα το πρωί καταχωρίσθηκε υπόθεση κι επιδόθηκε κατηγορητήριο σε οκτώ πρόσωπα. Δρομολογήθηκε, ταυτόχρονα, η δικαστική διαδικασία για παραπομπή τηςυπόθεσης στο Κακουργιοδικείο (5/7, 09:30).

Όπως συνάγεται δυο εκ των 10 που τελούσαν υπό κράτηση για την εγκληματική αυτή ενέργεια αφήνονται ελεύθεροι. Πιο συγκεκριμένα, δεν κατηγορήθηκαν για την υπόθεση ο ύποπτος στην οικία του οποίου είχε βρεθεί χάρτινο κουτί που πιστευόταν ότι είχε σφαίρες 9 χιλιοστών και 28χρονος ρουμανικής καταγωγής. Ο τελευταίος ήταν ύποπτος για την κλοπή των δυο μοτοσικλετών τύπου σκούτερ, που σύμφωνα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, είχαν χρησιμοποιηθεί από τους φυσικούς αυτουργούς για την εκτέλεση σχεδίου δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο28χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί για άλλα αδικήματα, τα οποία δεν συνδέονται με την απόπειρα φόνου. Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής, Αντιγόνη Μιχαήλ, αιτήθηκε όπως οι κατηγορούμενοι κρατηθούν ως υπόδικοι. Όπως εξήγησε υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας και επηρεασμού της υπόθεσης.

Ένεκα του ότι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι παραδόθηκε ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό στους συνηγόρους υπεράσπισης (εμφανίζονται για λογαριασμό κατηγορουμένων οι δικηγόροι Βίκτωρας Ακάμας, Αγαθοκλής Κορέλης, Ανδρέας Τσεντίδης, Νίκος Κορομίας και Χλόη Κωνσταντίνου), αποφασίστηκε να διακοπεί η διαδικασία για χρονικό διάστημα μιας ώρας.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More