Friday, September 20, 2024
Home » Έξαλλοί οδηγοί στη Λάρνακα με τα πρόστιμα από τη φωτοεπισήμανση – Εντόπισαν… προβληματική κάμερα

Έξαλλοί οδηγοί στη Λάρνακα με τα πρόστιμα από τη φωτοεπισήμανση – Εντόπισαν… προβληματική κάμερα

0 comments

Έξαλλοί οδηγοί στη Λάρνακα με τα πρόστιμα από τη φωτοεπισήμανση – Εντόπισαν… προβληματική κάμερα

Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει σε οδηγούς στη Λάρνακα βροχή προστίμων Є300 για παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου τοποθετήθηκε σύστημα φωτοεπισήμανσης.

Οι οδηγοί είναι έξαλλοι και τα παράπονα απανωτά, αφού ο χρόνος που δίδεται προκειμένου να στρίψουν δεξιά είναι ελάχιστος με αποτέλεσμα να καταγγέλλονται.

Πολίτης έστειλε στο philenews σχετικό βίντεοπροκειμένου ν’ αποδείξει πως δίδεται στους οδηγούς χρόνος ελάχιστων δευτερολέπτων για να στρίψουν, με αποτέλεσμα να φωτογραφίζονται από τις κάμερες και να καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο Є300, ενώ λαμβάνουν και τρεις βαθμούς ποινής.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν ανάβει το πράσινο βέλος και εκκινήσει το αυτοκίνητο για να στρίψει δεξιά, σε λίγα δευτερόλεπτα σβήνει με αποτέλεσμα αυτό να καταγράφεται, όπως αναφέρει, ως παράβαση.

Το θέμα, πάντως, οφείλει να εξεταστεί αμέσως από τις αρμόδιες υπηρεσίες κι εάν όντως υπάρχει λάθος στη ρύθμιση πρέπει να ακυρωθούν όλα τα εξώδικα που εκδόθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο για τη συγκεκριμένη παράβαση.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More