Thursday, July 11, 2024
Home » Ψάχνουν χρήστη που έλαβε κατά λάθος $600.000

Ψάχνουν χρήστη που έλαβε κατά λάθος $600.000

0 comment

Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας κατέβαλε προσπάθειες για να ανακτήσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από χρήστη, ύστερα από λάθος πίστωση του λογαριασμού του. Το περιστατικό αφορούσε τη Rhino Trading, τη μητρική εταιρεία του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης OTCPro, η οποία μετέφερε κατά λάθος 653.000 δολάρια σε χρήστη αντί για 65.300 δολάρια, όπως αναφέρει το ABC News παραπέμποντας σε δικαστικά έγγραφα. Το χρηματιστήριο αναγνώρισε το λάθος του αλλά οι προσπάθειες επικοινωνίας με τον χρήστη απέβησαν άκαρπες, με τον τελευταίο να έχει κάνει αναλήψεις.

Αποδοχή κρυπτονομισμάτων

Ο Μάικ Νόβογκρατζ, διευθύνων σύμβουλος της Galaxy Digital, πιστεύει ότι τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια Exchange-Traded Funds (ETFs) θα συμβάλουν σημαντικά στην αποδοχή κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin. Η αισιοδοξία του ακολουθεί την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για τα πρώτα ETFs σε bitcoin που είναι εισηγμένα στις ΗΠΑ, μια κίνηση που πιστεύει ότι θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Χάκερ άρπαξαν $500.000

Χάκερ παραβίασαν τον λογαριασμό της MicroStrategy στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ, αναρτώντας κακόβουλο σύνδεσμο που οδήγησε στην κλοπή σχεδόν 500.000 δολαρίων σε κρυπτονομίσματα. Η MicroStrategy, ο μεγαλύτερος εταιρικός κάτοχος bitcoin στον κόσμο, έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης όσον αφορά τον λογαριασμό X της στις 26 Φεβρουαρίου. Η MicroStrategy αφαίρεσε γρήγορα την παραπλανητική ανάρτηση, αλλά η ζημιά δεν άργησε να γίνει.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More