Thursday, September 19, 2024
Home » Ψάχνουν μέλη για την άτυπη ομάδα εργασίας για το Χαλλούμι

Ψάχνουν μέλη για την άτυπη ομάδα εργασίας για το Χαλλούμι

0 comments

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την επιλογή των μελών της δεύτερης συνέλευσης της άτυπης ομάδας εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Χαλλούμι .

Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκρότησε μια άτυπη ομάδα εργασίας για το Χαλλούμι τον Ιούλιο του 2022, κατόπιν πρόσκλησης υποβολής υποψηφιοτήτων η οποία προκηρύχθηκε για την επιλογή των μελών της πρώτης συνέλευσης της εν λόγω ομάδας εργασίας.

Μετά τη λήξη της διετούς θητείας της πρώτης συνέλευσης της άτυπης ομάδας εργασίας, η Επιτροπή προσκαλεί πλέον τα ενδιαφερόμενα άτομα να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλη της δεύτερης συνέλευσης της ομάδας εργασίας.

Όλες οι λεπτομέρειες και οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες στην πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και στον κανονισμό της ομάδας. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 6 Οκτωβρίου 2024.

Η δομή και οι εργασίες της ομάδας

Στο πλαίσιο της άτυπης ομάδας εργασίας γίνεται ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και ορθών πρακτικών μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών σχετικά με τη συμμετοχή τους στο σύστημα ΠΟΠ για το Χαλλούμι και επανεξετάζεται η λειτουργία του συστήματος επιθεώρησης για το Χαλλούμι. Η ομάδα εργασίας επιδιώκει ενεργά να δημιουργήσει ευκαιρίες για τη στήριξη της δικοινοτικής συνεργασίας.

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από δέκα μέλη κατ’ ανώτατο όριο, εκ των οποίων ίσος αριθμός προέρχεται από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Τα μέλη είναι άτομα που διορίζονται για να εκπροσωπούν ένα κοινό συμφέρον, όπως εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων, οργανώσεων γεωργών ή γαλακτοκομείων που ασχολούνται με την παραγωγή Χαλλουμιού/Hellim, σχετικών επαγγελματικών συμφερόντων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών. Η ομάδα εργασίας θα συνεδριάζει περιοδικά.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More