Friday, September 20, 2024
Home » Χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

Χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

0 comments

Το Bitcoin διαπραγματευόταν χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στα $42.000 καθώς οι χώρες της Ανατολικής Ασίας μετρούσαν αντίστροφα για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή. Η Ανατολική Ασία γιορτάζει τη Χρονιά του Δράκου, που θεωρείται ένα από τα πιο τυχερά και ευημερούντα ζώα στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Οι παίκτες της αγοράς κρυπτονομισμάτων ελπίζουν ότι η νέα αυτή χρονιά θα είναι καλύτερη για τον κλάδο από τις προηγούμενες.

Μέτρα για

την εξόρυξη

Σε μια κίνηση για περαιτέρω εποπτεία του κλάδου ψηφιακών νομισμάτων, κινέζοι αξιωματούχοι από την πόλη του Πεκίνου ανακοίνωσαν ότι θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την παρακολούθηση και ανάλυση των δραστηριοτήτων εξόρυξης (mining) κρυπτονομισμάτων το 2024. Η πόλη έχει δεσμευτεί να καταπολεμήσει τις δραστηριότητες εξόρυξης που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα με βάση ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Απώτερος στόχος είναι ο αυστηρός καθορισμός των δραστηριοτήτων «εξόρυξης» κρυπτονομισμάτων.

Διώξεις

στη «φάρμα»

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών άσκησε διώξεις εναντίον δύο ανώτερων στελεχών της Κοινής Ενοποιημένης Σχολικής Περιφέρειας του Νιου Τζέρσεϊ για παράνομη λειτουργία «φάρμας» για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγορεί στελέχη της περιφέρειας αυτής για υπεξαίρεση, καθώς μεταξύ άλλων είχαν φτιάξει φάρμα εξόρυξης μέσα σε σχολικά ακίνητα από τα οποία έπαιρναν και μεγάλες ποσότητες ρεύματος. Τα κέρδη τους από 1 έως 1,5 εκατ. δολ. μεταφέρθηκαν στα προσωπικά τους πορτοφόλια.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More