Friday, September 20, 2024
Home » Χρυσαίμιλη Ψιλογένη (ΣΤΕΚ): Ευθύνη όλων μας η εποχικότητα στον τουρισμό

Χρυσαίμιλη Ψιλογένη (ΣΤΕΚ): Ευθύνη όλων μας η εποχικότητα στον τουρισμό

0 comments

Η απόκλιση που υπάρχει στον τουρισμό μεταξύ των καλοκαιρινών και των χειμερινών μηνών είναι τεράστια και κυμαίνεται κοντά στο 80%-20% είπε στο philenews podcast η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), Χρυσαίμιλη Ψιλογένη, δηλώντας ότι το ζήτημα της εποχικότητας δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί τα προηγούμενα χρόνια. Και η ευθύνη, όπως είπε, ανήκει σε όλους όσους ασχολούνται με το κομμάτι του τουρισμού. «Δεν είναι κάτι απλό, αλλά δεν είναι και κάτι ανέφικτο», τόνισε η ίδια.

Η κ. Ψιλογένη είπε ότι πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες από όλους τους φορείς και αυτές πρέπει να αφορούν και την προσπάθεια προσέλκυσης ποιοτικών επισκεπτών, οι οποίοι θα δαπανούν περισσότερα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όσον αφορά το θέμα των τουριστικών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης η Χρυσαίμιλη Ψιλογένη είπε ότι πρέπει να λειτουργούν με πιο αυστηρούς κανόνες, οι οποίοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς.

philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More