Sunday, September 8, 2024
Home » Υφυπουργείο Τουρισμού: Θέλει τις οινικές διαδρομές να περνούν και από τις πόλεις

Υφυπουργείο Τουρισμού: Θέλει τις οινικές διαδρομές να περνούν και από τις πόλεις

0 comments

Ζητά από Wine Bars και χώρους εστίασης να ενταχθούν στις οινικές διαδρομές το Υφυπουργείο Τουρισμού ακόμη και αν τοποθεσία τους είναι εντός των πόλεων .

Το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια των προσπαθειών του για ανάδειξη της Κυπριακής Οινογαστρονομίας, έχει δημιουργήσει 7 Οινικές Διαδρομές (https://www.visitcyprus.com/index.php/el/discovercyprus/rural/wine-routes) σε όλη την Ελεύθερη Κύπρο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

  • Οινική Διαδρομή Κουμανταρία
  • Οινική Διαδρομή Κοιλάδα Διαρίζου
  • Οινική Διαδρομή Κρασοχώρια της Λεμεσού
  • Οινική Διαδρομή Λαόνα – Ακάμας
  • Οινική Διαδρομή Ορεινής Λάρνακας – Λευκωσίας
  • Οινική Διαδρομή Πιτσιλιά
  • Οινική Διαδρομή Βουνί Παναγιάς – Αμπελίτης

Με στόχο τον εμπλουτισμό των Οινικών Διαδρομών, την ενίσχυση της οινικής εμπειρίας των επισκεπτών αλλά και την περαιτέρω ανάδειξη της μοναδικότητας των κρασιών που παράγονται από γηγενείς Κυπριακές ποικιλίες σταφυλιού, το Υφυπουργείο Τουρισμού προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους εκπροσώπους των αδειούχων χώρων εστίασης που ασχολούνται με το κρασί/ “Wine Bars” να υποβάλουν αίτημα για να ενταχθούν στις Οινικές Διαδρομές.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια ένταξης και τα ωφελήματα από την ένταξη τους στις Οινικές Διαδρομές στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με το Υφυπουργείο Τουρισμού στο τηλέφωνο 22691305 ή/ και e-mail [email protected] (Χριστόδουλος Παπαχριστοδούλου – Τουριστικός Λειτουργός).

Τονίζεται ότι η δράση για ένταξη στις Οινικές Διαδρομές αφορά Χώρους Εστίασης των οποίων η κύρια επιχειρηματική δραστηριοποίηση τους αφορά την προσφορά οινοπνευματωδών ποτών και κρασιού.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More