Monday, September 9, 2024
Home » Υπ. Οικονομικών: Συναντήθηκε με μέλη της Eurobank AE

Υπ. Οικονομικών: Συναντήθηκε με μέλη της Eurobank AE

0 comments

Υπ. Οικονομικών: Συναντήθηκε με μέλη της Eurobank AE

Τη σημασία της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων για την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε συνάντηση του την Τετάρτη με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank AE, καλωσορίζοντας παράλληλα τις πρόσφατες επιχειρηματικές δραστηριότητες της τράπεζας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, στη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με την αντιπροσωπεία της Eurobank AE, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος της Γεώργιος Ζανιάς, έγινε αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την ελληνική και την κυπριακή οικονομία, καθώς και του τραπεζικού τομέα των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ταμείο Αμάλθεια»: Ποιοι μπορούν να συνεισφέρουν – Συζητήσεις και για…

Βίντεο: Ένας «πέτρινος» αετός στα βουνά της Λεμεσού – Σε…

Στο κελί για 6 χρόνια 36χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Επίσης, ανταλάγησαν απόψεις σε σχέση με τις θετικές προοπτικές των δύο οικονομιών καθώς και για την ευρωστία που παρουσιάζει ο χρηματοπιστωτικός τομέας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More