Friday, September 20, 2024
Home » Τράπεζα Κύπρου: Επιβεβαιώνει το θέμα ένταξης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Τράπεζα Κύπρου: Επιβεβαιώνει το θέμα ένταξης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

0 comments

Η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνδυασμό με τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, θα αποφέρει μια σειρά από μακροπρόθεσμα στρατηγικά οφέλη δήλωσε ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «Στην Τράπεζα Κύπρου αξιολογούμε τακτικά την στρατηγική μας για δημιουργία σταθερής αξίας για τους μετόχους. Ένα από τα θέματα που αξιολογούμε είναι ο καλύτερος τρόπος παρουσίας του Συγκροτήματος στις αγορές με στόχο την πιο εύκολη προσέλκυση νέων επενδυτών. Σε αυτό το πλαίσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε πως η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνδυασμό με τη διαγραφή από το Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, θα αποφέρει μια σειρά από μακροπρόθεσμα στρατηγικά οφέλη και θα ενισχύσει την παρουσία του Συγκροτήματος στις αγορές. Στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε τους λόγους για τους οποίους προτείνουμε τα πιο πάνω, με πρόταση που θα τεθεί στους μετόχους σε επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί σε εύθετο χρονικό πλαίσιο».

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More